Creatieve verbinding d.m.v. fotografie – Hamme

Fotoproject ‘Werelddag van Verzet tegen Armoede’ te Hamme
Afgelopen maand heb ik samen met enkele volwassenen van SOC ‘t Verhoog te Hamme in verbinding mogen gaan. Ze hebben leren fotograferen, leren kijken naar hun leefomgeving en ze hebben geleerd om vanuit hun creativiteit (hun eigen buikgevoel) de aandacht naar iets positiefs te verleggen.
Weeral heb ik kunnen genieten van de fijne en zeer interessante dialogen en interacties tussen hen en mezelf. De inzichten die we hebben gekregen in onszelf zijn dan ook zo waardevol, en dat dankzij fotografie!
Dit project is in teken van Werelddag Verzet tegen Armoede Netwerk tegen Armoede
Ik hoop op deze manier mensen te kunnen ondersteunen via fotografie zodat ze zelf ervaren hoe krachtig dit medium is en hoe het hen kan helpen in moeilijke periodes.
Many thanks Nikon Belgium 🙏🏼! Door al jaren gesteund te worden door NIKON krijgen de deelnemers de kans om met een digitale camera naar huis te kunnen gaan en te fotograferen. Zo krijgen ze de tijd en ruimte om alle gedachten en emoties te laten bezinken om zo in alle vrijheid te kunnen creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.